Fanshop
Fanshop

IGNJATOVIC MELDT ZICH OP VARKENOORD

Aleksandar Ignjatovic heeft maandagochtend voor de eerste maal met de Feyenoord-selectie meegetraind. De Serviër verbleef de afgelopen weken in zijn thuisland in afwachting van een visum, maar heeft inmiddels alle formaliteiten afgehandeld. Afgelopen zaterdag was hij al aandachtig toeschouwer bij de oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo. Ignjatovic werkte met de hele selectie een conditietest af en besloot de oefensessie met een afwerkvorm.
Ignjatovic trainde tijdens zijn verblijf in Servië individueel om in goede conditie te blijven. ‘Het was vandaag een zware training, omdat ik al een tijd niet met een groep heb getraind’, zei Ignjatovic maandag na afloop van de oefensessie. ‘Ik heb heel veel zin om dinsdag op trainingskamp te gaan naar Portugal. Ik hoop dat ik in de oefenwedstrijd tegen Sporting Portugal voor het eerst minuten kan maken.’Naast Ignjatovic liet ook Karim El Ahmadi zich voor het eerst weer op Varkenoord zien. De middenvelder meldde zich eind vorige week op het trainingskamp van Feyenoord in Tegelen en hervatte maandag de groepstraining. Erwin Mulder werd samen met Darley apart onder handen genomen door Patrick Lodewijks. Mulder trainde afgelopen week bij Excelsior en speelde ook een helft in de oefenwedstrijd tegen het Flakkees elftal, die eindigde in 0-4 voor de Rotterdammers, maar sluit nu weer aan bij de Feyenoord-selectie.

Met de terugkeer van Ignjatovic, El Ahmadi en Mulder is de selectie helemaal compleet voor het trainingskamp in Portugal. De selectie vertrekt dinsdag en keert komende zondag terug. Doelman Rob van Dijk zal niet mee afreizen naar Portugal, in verband met een overbelaste achillespees. Komende zaterdag wordt het trainingskamp afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Sporting Portugal.