Fanshop
Fanshop

FEYENOORD ZET VOET IN PORTUGAL

De Feyenoord-selectie is dinsdagmiddag na een vlucht met de nodige turbulentie veilig geland op de luchthaven van Lissabon. In totaal 24 spelers stapten uit het vliegtuig dat de selectie vanaf Schiphol naar de plaats van bestemming had gevlogen. De selectie verblijft tot en met zondag in het plaatsje Peniche, op ruim een uur rijden ten noorden van Lissabon. Zaterdagavond wordt het trainingskamp afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Sporting Portugal.


Feyenoord zou aanvankelijk met 23 man afreizen naar Portugal, maar uiteindelijk werd Luís Pedro, die dit seizoen voor de beloften zal spelen, aan de selectie toegevoegd. Ook doelman Erwin Mulder stapte dinsdag uit het vliegtuig. Hij trainde afgelopen week nog bij Excelsior, maar kreeg zondag te horen dat hij zich weer bij Feyenoord kon melden.De selectie voor het trainingskamp in Portugal ziet er als volgt uit:

Doel: Erwin Mulder en Darley.

Verdediging: Aleksandar Ignjatovic, Kevin Hofland, André Bahia, Tim de Cler, Ron Vlaar, Dani Fernandez, Dwight Tiendalli en Kelvin Leerdam.

Middenveld: Karim El Ahmadi, Denny Landzaat, Giovanni van Bronckhorst, Luigi Bruins, Jon Dahl Tomasson, Leroy Fer, Jonathan De Guzman en Georginio Wijnaldum.

Aanval: Roy Makaay, Sekou Cissé, Andwélé Slory, Tim Vincken, Luís Pedro en Diego Biseswar.