Fanshop
Fanshop

NIEUWE SEIZOEN FEYENOORD TV VAN START

Het nieuwe seizoen van Feyenoord TV gaat maandag van start. Het clubprogramma is dagelijks om 18:50 uur te zien op Eredivisie Live en zit ingeklemd tussen de clubprogramma’s van PSV en Ajax. Feyenoord TV staat de eerste week geheel in het teken van de voorbereiding. Vanaf volgende week start de reguliere programmering van het programma.

Feyenoord TV besteedt deze eerste week aandacht aan de voorbereiding en daarnaast worden de nieuwe mensen binnen de club voorgesteld. Maandag wordt afgetrapt met interviews met de nieuwelingen Dani Fernandez en Aleksandar Ignjatovic en is er plaats voor een reportage over de eerste training.

Vanaf maandag 27 juli begint Feyenoord TV de reguliere programmering, met onder meer wedstrijdsamenvattingen, een wekelijks Varkenoord- en Excelsiorjournaal en elke vrijdag een bijzondere quiz met medewerking van de selectie.

FEYENOORD | TV Feyenoord TV is elke werkdag om 18:50 uur te zien op Eredivisie Live, waarna het programma om 22:50 uur wordt herhaald. Op zaterdag wordt Feyenoord TV om 17:20 uitgezonden.