Fanshop
Fanshop

TOMASSON EN DE CLER TRAINEN NOG APART VAN GROEP

Jon Dahl Tomasson en Tim de Cler hebben dinsdagmiddag beiden een individuele training afgewerkt. Het tweetal werkte onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas en conditietrainer Toine van de Goolberg aan het herstel van respectievelijk een enkel- en een hamstringblessure. Georginio Wijnaldum liet zich ook even zien op Varkenoord. De middenvelder is op de weg terug van een kuitblessure en beperkte zich tot enkele loopoefeningen.


Mario Been leidde op het andere trainingsveld op Varkenoord de groepstraining, die afgesloten werd met een afwerkvorm. Het duo Giovanni van Bronckhorst en Dani Fernández toonde zich voor het doel van Darley veruit het scherpst en won de oefening glansrijk. Darley eiste ook een hoofdrol op, door zich bij de overige duo’s op te werpen als groot sta in de weg.

De groep waarmee Been zich ’s middags meldde op het trainingsveld verschilde op enkele posities van die bij de ochtendtraining. Jonathan de Guzman en Sekou Cissé kwamen alleen ’s ochtends in actie op Varkenoord, tijdens een training die voornamelijk in het teken van conditieopbouw stond. Ron Vlaar, Kevin Hofland en Tim Vincken trainden ’s ochtends individueel in De Kuip en sloten in de middag aan bij de groepstraining.