Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

OPEN DAG OFFICIEEL VAN START

De Open Dag van Feyenoord is woensdagochtend om 10.30 uur officieel van start gegaan. Duizenden supporters betraden bij het opengaan van de poorten van De Kuip het stadionterrein en gingen direct op zoek naar een van de vele attracties. Een deel van hen beklom direct de tribunes van het stadion, zodat zij verzekerd zijn van een plaatsje in De Kuip als aan het begin van de middag het stadionprogramma begint.


Terwijl onder meer op de parkeerplaats voor het Maasgebouw de laatste voorbereidingen werden getroffen voor de Open Dag, kwamen in de loop van de vroege ochtend steeds meer supporters aan bij het stadion. Dat leverde bij de FanShop al snel een lange rij op, waar de Feyenoord-artikelen gretig aftrek vonden.



Tegelijk met het openen van de poorten, trapte Ben Wijnstekers op de parkeerplaats voor het Maasgebouw af met Feyenoord on Tour. De voormalig aanvoerder van de Rotterdamse club geeft heel de dag voetbalclinics aan de jongste supporters. De mascotte van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes Coentje was uiteraard ook aanwezig en ging direct met vele kleine fans op de foto.