Fanshop
Fanshop

MARIO BEEN MAILT MET ‘HET LEGIOEN’

Supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen ontvangen vanaf dit weekend na elk duel van Feyenoord een e-mail van Mario Been, met daarin een terugblik op de wedstrijd. De trainer is bereid gevonden om exclusief voor alle supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen een dag na de wedstrijd zijn bevindingen op papier te zetten. Been zal onder meer schrijven over hoe hij de wedstrijd heeft beleefd, hoe zijn ploeg ervoor staat en wat hem in het afgelopen duel is opgevallen. De eerste e-mail van Mario Been zal aanstaande maandag bij alle supporters van Het Legioen in het digitale postvak zitten.
De exclusieve terugblik van de trainer is een nieuwe service voor alle supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen. Aanmelden bij Het Legioen kan op deze pagina. De campagne Het Legioen biedt supporters de mogelijkheid om zich officieel aan de club te verbinden. Iedere supporter die zich aanmeldt krijgt elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, plus een jaarlijks seizoengeschenk, een Legioen-pas, diverse voordelen en stemrecht.

Alle supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen ontvangen woensdag (vandaag) een infomail waarin een aantal nieuwe voordelen wordt aangekondigd. Supporters die deze mail niet ontvangen maar wel zijn aangesloten bij Het Legioen, worden verzocht hun e-mail adres+NAW gegevens door te sturen naar hetlegioen@feyenoord.nl, met vermelding van hun nieuwe Legioen-nummer.