Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

WIJNALDUM EN VAN DIJK GRETIG BIJ HERVATTING GROEPSTRAINING

Georginio Wijnaldum en Rob van Dijk hebben donderdagochtend zonder problemen de groepstraining hervat. De middenvelder en de doelman trainden volledig mee met de selectie van Mario Been en maakten een gretige indruk. Wijnaldum stond een kleine twee weken aan de kant met een blessure aan zijn kuitbeen, terwijl Van Dijk last had van een overbelaste achillespees. De verwachting is dat het duo komende zondag deel uit kan maken van de wedstrijdselectie als Feyenoord het opneemt tegen NEC.


Onder grote publieke belangstelling stond Been donderdagochtend met negentien veldspelers en twee doelverdedigers op het trainingsveld. Na onder meer een groot positiespel sloot de oefenmeester op Varkenoord af met diverse partijvormen, waarbij de intensiteit hoog lag en het er fel aan toe ging. Met in de aanloop naar het duel met de Nijmegenaren nog twee groepstrainingen te gaan, kan Been over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Slechts Erwin Mulder is voorlopig niet inzetbaar vanwege een spierblessure.



Aleksandar Ignjatovic en Kostas Lamprou waren beiden afwezig tijdens de groepstraining. De Servische verdediger, die woensdag aan een uitvoerige test werd onderworpen en fit verklaard werd door de medische staf, komt donderdagmiddag in actie met Jong Feyenoord/Excelsior. Ook Lamprou is afgereisd met het beloftenelftal om het op te nemen tegen Jong BV Veendam.