Fanshop
Fanshop

SUCCESVOLLE RENTREE IGNJATOVIC BIJ BELOFTEN

Aleksandar Ignjatovic heeft donderdag een succesvolle rentree gemaakt bij Jong Feyenoord/Excelsior. De verdediger, die is hersteld van een bovenbeenblessure, kwam zonder problemen een helft in actie in de oefenwedstrijd tegen Jong BV Veendam die eindigde in 2-0 voor de Rotterdammers. Op sportpark Kouwenaar in Vaassen was de eindstand al bij rust bereikt dankzij doelpunten van Hanne Hagary en Peter de Lange.
Trainer André Hoekstra toonde zich na afloop ‘redelijk tevreden’ over het spel van zijn ploeg. De beloften gingen afgelopen zaterdag nog onderuit tegen hoofdklasser ASWH, maar herpakten zich donderdag in het duel met Jong BV Veendam. ‘Na de wedstrijd tegen ASWH was ik niet tevreden en dat heb ik de spelers ook verteld’, zei Hoekstra donderdag. ‘Vandaag hebben ze het een stuk beter gedaan.’

Hanne Hagary opende de score tegen Veendam na dik tien minuten spelen. De aanvaller was scherp bij de rebound, nadat de doelman van de tegenstander de bal had losgelaten na een schot van Jerson Anes Ribeiro. Nog geen tien minuten later bepaalde Peter de Lange de eindstand na een voorzet vanaf de linkerkant van Luis Pedro.

Pedro en Ignjatovic speelden donderdag volgens afspraak ieder een helft. ‘Voor Ignjatovic is het goed dat hij weer een halve wedstrijd in de benen heeft’, zei Hoekstra. ‘Het was voor hem even wennen om links in het centrum te spelen. Hij zal veel moeten spelen om gewend te raken aan ons spel en aan zijn medespelers, maar over het algemeen zag het er goed uit.’

Jong Feyenoord/Excelsior – Jong BV Veendam 2-0

Scoreverloop:
12’ 1-0 Hagary
20’ 2-0 De Lange

Opstelling Jong Feyenoord: Lamprou; Been (60’ De Vries), Ramsteijn (60’ Van Oranje), Ignjatovic (46’ Calor), Nelom; Manteiga, Hagary, Ribeiro; Benard, De Lange (60’ Monteiro) en Pedro (46’ Van Duijn).