Fanshop
Fanshop

ZONDAG WEER GROTE DRUKTE BIJ LOKETTEN VERWACHT

Feyenoord doet een dringend verzoek aan alle supporters die zondag de eerste thuiswedstrijd tegen N.E.C. bezoeken om vroeg naar het stadion te komen. Zeker supporters die voor de wedstrijd nog kaarten dienen af te halen of aan te schaffen dienen rekening te houden met extra wachttijden bij de loketten en kassa’s.
Feyenoord hoopt op deze manier problemen zoals zich afgelopen zondag rond de openingswedstrijd tegen Sampdoria voordeden te voorkomen. Honderden mensen misten een deel van de wedstrijd omdat zij niet tijdig geholpen konden worden. De club zelf heeft ook een aantal maatregelen genomen om de te verwachte drukte enigszins te reguleren:

Afhalen gereserveerde kaarten
Supporters die een kaart voor de wedstrijd gereserveerd hebben dienen deze niet af te halen bij de loketten van Tickets & Service, maar kunnen terecht bij de loketten tussen poorten 52 en 53 op het voorplein van het stadion. Dit geldt tevens voor supporters die een kaart via Seatwave hebben gekocht.

Afhalen seizoenkaarten/aanschaf losse kaarten
Supporters die hun seizoenkaart nog moeten afhalen en supporters die een kaart voor Feyenoord tegen N.E.C. willen aanschaffen kunnen terecht bij de loketten 1 t/m 5 van Tickets & Service.

Feyenoord Tickets & Service zaterdag geopend
Supporters die woonachtig zijn in de regio Rotterdam worden verzocht kaarten reeds op zaterdag af te halen. Tickets & Service zal hiervoor speciaal op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur geopend zijn. Op zondag openen de loketten van Tickets & Service een uur eerder dan gebruikelijk, namelijk om 9:30 uur.