Fanshop
Fanshop

ANNULEREN KAARTEN UITWEDSTRIJDEN BLIJFT MOGELIJK

Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd kopen, maar de wedstrijd niet kunnen bezoeken, worden met ingang van dit seizoen in de gelegenheid gesteld hun gereserveerde kaart te annuleren. Feyenoord maakt dit mogelijk, omdat het na wijzigingen in het beleid niet langer mogelijk is aangekochte kaarten over te dragen aan andere uitkaarthouders.
Annuleren is alleen mogelijk wanneer de supporter hiervoor een goede reden kan aanvoeren. Feyenoord kan zonder een geldige reden van het annuleren niet elk verzoek hiertoe honoreren. De club gaat bij de organisatie immers uit van het aantal verkochte kaarten. Het annuleren van een kaart kan door deze aan te bieden bij de loketten van Feyenoord Klantenservice. Dit is mogelijk tot en met de donderdag voor de wedstrijd 21:00 uur. Geannuleerde kaarten worden niet opnieuw in de verkoop gebracht. Voor het annuleren van een kaart wordt een bedrag van € 5,00 aan handelingskosten in rekening gebracht.

Voor de uitwedstrijd tegen Vitesse van aanstaande zondag is overigens nog een beperkt aantal kaarten te koop. Houders van een Diamond-, Gold- of Silvercard kunnen hiervoor tot en met donderdag 6 augustus terecht bij Ticketbox.