Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

DARLEY NOG NIET OP TRAININGSVELD

Darley was woensdagochtend nog niet aanwezig bij de groepstraining op Varkenoord. De Braziliaanse doelman meldde zich wel in De Kuip, maar bleef achter in het stadion om individueel aan zijn herstel te werken. Darley liep afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen N.E.C. een verrekking aan de binnenste band van zijn rechterknie op. De situatie van de sluitpost zal van dag tot dag bekeken worden. Giovanni van Bronckhorst liet zich wel zien op Varkenoord, maar beperkte zich tot loopoefeningen onder leiding van conditietrainer Toine van de Goolberg.


Mario Been beschikte op het trainingsveld met Rob van Dijk en Kostas Lamprou over twee keepers, die bij een afwerkoefening vol aan de bak moesten. Aansluitend ging keeperstrainer Patrick Lodewijks met de doelmannen aan de slag. Van Dijk en Lamprou zullen woensdagmiddag niet net als de rest van de selectie in het stadion een tweede training afwerken, maar acte de présence geven tijdens het jaarlijkse G-voetbaltoernooi in Barendrecht.



Feyenoord trainde op Varkenoord onder grote publieke belangstelling, waardoor het na afloop van de oefensessie dringen was voor de supporters om de handtekeningen van de Feyenoorders te verzamelen. Been en Georginio Wijnaldum mochten zich verheugen in de meeste belangstelling en gingen even na elkaar als laatste van het veld.