Fanshop
Fanshop

BEEN MET KLEINE GROEP OP TRAININGSVELD

Feyenoord is woensdagochtend de voorbereiding op het duel van komende zondag met FC Twente met een kleine groep gestart. Doordat op Varkenoord de spelers die dinsdagavond met Jong Feyenoord/Excelsior in actie kwamen ontbraken, stond trainer Mario Been met slechts elf spelers op het veld.
Desondanks viel er voor de enkele honderden aanwezige supporters voldoende te genieten onder een behaaglijke zomerzon. Been sloot de groepstraining af met een afwerkoefening, waarbij Rob van Dijk en Kostas Lamprou doorlopend onder vuur werden genomen. Onder aanvoering van Jonathan de Guzman werden de pogingen van onder meer Roy Makaay en Dwight Tiendalli door het publiek met opzwepend geklap begeleid, wat wisselend succes tot gevolg had.

Donderdagochtend staat de volgende groepstraining op het programma en dan zullen ook de woensdag afwezige spelers aansluiten. Onder hen ook Georginio Wijnaldum, die dinsdagavond bij de beloften tegen Jong Heerenveen/Emmen een succesvolle rentree maakte na een bovenbeenblessure. De jeugdinternational speelde op Woudestein de volle negentig minuten en maakte een gedreven indruk. Feyenoord werkt in de aanloop naar de wedstrijd tegen medekoploper FC Twente na donderdag ook nog op vrijdag- en zaterdagochtend een groepstraining af.