Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BABOVIC LAAT GOEDE INDRUK ACHTER TIJDENS GROEPSTRAINING

Stefan Babovic heeft donderdagochtend volgens planning meegetraind met de selectie van Feyenoord. De Servische middenvelder nam op Varkenoord deel aan de volledige groepstraining en maakte op Mario Been een prima indruk, liet de oefenmeester na afloop weten. ‘Babovic heeft een uitstekende techniek en zou een versterking voor ons zijn’, zei de oefenmeester. ‘Hij is ook nog eens een linkspoot en daar hebben we er niet veel van.’ De beslissing over het eventueel aantrekken van Babovic zal in een later stadium genomen worden.


Been stond met in totaal 23 spelers op het veld, waaronder de doelmannen Rob van Dijk en Erwin Mulder. De keepers werden het grootste deel van de oefensessie onder handen genomen door Patrick Lodewijks en verdedigden aan het einde van de training beiden een doel bij enkele kleine partijvormen. De oefenmeester deelde zijn selectie op in drie ploegen en liet ze een minitoernooi spelen. De ploeg met Tim de Cler, Karim El Ahmadi, Leroy Fer, Tim Vincken, Dwight Tiendalli, Ron Vlaar en Sekou Cissé stapte uiteindelijk als winnaar van het veld. Babovic hoorde bij de verliezende partij en liep de sprints die hij daarom moest lopen met een glimlach op zijn gezicht.



Feyenoord beschikt in de aanloop naar het duel met FC Twente van komende zondag over een nagenoeg fitte selectie. Slechts de Braziliaanse doelman Darley staat al langere tijd aan de kant. Georginio Wijnaldum, die afgelopen dinsdag zijn rentree maakte bij Jong Feyenoord/Excelsior, trainde volledig mee.