Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

WIJNALDUM SLUIT AAN BIJ WEDSTRIJDSELECTIE

Georginio Wijnaldum sluit zondag aan bij de wedstrijdselectie, voor het duel met FC Twente. De aanvaller was de afgelopen drie wedstrijden niet inzetbaar wegens een bovenbeenblessure, maar is nu volledig hersteld. Hij maakte afgelopen dinsdag voor het eerst weer speelminuten in een wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior. ‘Ik wilde hem eerst een wedstrijd zien spelen’, zei trainer Mario Been vrijdag. ‘Dat is het normale traject.’
Been kan zondag nog niet beschikken over Darley. De Braziliaanse doelman is herstellende van een knieblessure en zal naar verwachting nog drie tot vijf weken aan de kant staan. Vanwege de blessure van Darley zal Erwin Mulder niet naar Excelsior vertrekken. Er was sprake van dat de doelman op huurbasis bij de eerste divisieclub zou gaan spelen, maar dit is in ieder geval tot aan de winterstop geen optie meer.



Buiten Darley kan Been tegen FC Twente beschikken over een volledig fitte selectie. De trainer sloeg vrijdag nog even de schrik om het hart toen Leroy Fer een tik op zijn knie kreeg, maar de middenvelder zal zondag gewoon kunnen spelen.