Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BEEN MET UITGEDUNDE SELECTIE OP TRAININGSVELD

Feyenoord heeft woensdagochtend met een uitgedunde selectie een groepstraining afgewerkt. Mario Been kon op Varkenoord niet beschikken over zijn internationals Jon Dahl Tomasson, Sekou Cissé, Giovanni van Bronckhorst, Leroy Fer, Diego Biseswar en Georginio Wijnaldum. Na een pittig conditieonderdeel onder leiding van conditietrainer Toine van de Goolberg, liet Been de wel aanwezige spelers een partij spelen op een klein veld.


Ook Karim El Ahmadi was opgeroepen voor een interland, maar de Marokkaans international zei af vanwege heupklachten. De middenvelder meldde zich woensdagochtend wel in De Kuip, maar verscheen niet op het trainingsveld.



Jonathan de Guzman was een van de spelers die wel op het trainingsveld verscheen. De geboren Canadees werd de voorbije dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar het buitenland, maar tot een werkelijke overgang kwam het niet. ‘Het zijn spannende dagen geweest’, zei de aanvallende middenvelder. ‘Ik had graag een stap gemaakt, maar richt me nu weer volledig op Feyenoord. Ik heb altijd gezegd dat ik plezier heb bij deze club en dat is nog steeds zo.’