Fanshop
Fanshop

GERARD MEIJER WERFT VOOR HET LEGIOEN

Gerard Meijer gaat donderdagmiddag persoonlijk supporters bellen met het verzoek lid te worden van Het Legioen. Clubkaarthouders die nog geen lid zijn lopen de kans de oud-verzorger aan de lijn te krijgen met het verzoek zich bij Het Legioen aan te sluiten. De ambassadeur zal samen met andere ledenwervers de telefoon ter hand nemen om supporters te wijzen op de verschillende voordelen die het lidmaatschap hen biedt.
Zo krijgen supporters die zich aan sluiten bij Het Legioen onder meer elke maand Feyenoord Magazine in de bus, een eigen Legioenpas, korting in de Feyenoord Fanshops, voorrang op kaartverkoop, een fraaie seizoenspin en korting op de aanschaf van een seizoenkaart. Natuurlijk biedt Meijer direct zijn eigen DVD aan, het seizoensgeschenk dat dit jaar exclusief aan leden van Het Legioen wordt toegezonden.

Supporters die het telefoontje van Gerard Meijer niet willen afwachten kunnen zich ook direct aanmelden als lid van Het Legioen. Wie zich nu aanmeldt, betaalt voor het restant van dit seizoen slechts € 30,00 en kan direct profiteren van de aanbiedingen en voordelen. Lid worden kan hier.