Fanshop
Fanshop

25 SUPPORTERS KANDIDAAT VOOR BESTUURSZETEL

In totaal 25 supporters hebben zich kandidaat gesteld voor een zetel in het bestuur van de Stichting Continuïteit Feyenoord, naast de Raad van Commissarissen één van de hoogste organen binnen de club. Dankzij de kandidatuur van deze supporters is Het Legioen binnen afzienbare tijd verzekerd van twee vertegenwoordigers binnen bestuursorganen van de club. De andere, Mark van Beek, is sinds enkele maanden als bestuurslid van Het Legioen aan de club verbonden.
Als bestuurder heeft Van Beek direct invloed op de vijf supporters die vanuit de kandidaten daadwerkelijk genomineerd zullen worden om de bestuursfunctie binnen de Stichting Continuïteit te gaan bekleden. Samen met zijn medebestuursders Dick van Well en Mark Koevermans kiest hij aan het einde van deze maand vijf kandidaten op wie de leden van Het Legioen een stem kunnen uitbrengen. Deze stemming zal verlopen via de website van Het Legioen.

Supporters die een stem willen uitbrengen maar nog geen lid zijn van Het Legioen kunnen dat uiteraard alsnog worden. Omdat het eerste kwartaal van het seizoen 2009/2010 er inmiddels op zit geldt tot en met het einde van dit seizoen een tarief van € 30,00. Voor dat bedrag ontvangt u elke maand Feyenoord Magazine, als seizoensgeschenk een dvd over de carrière van Gerard Meijer en een seizoenspin, een Legioenpas, korting in de Feyenoord Fanshops, voorrang op de verkoop voor thuiswedstrijden en tal van andere voordelen en aanbiedingen. Via dit formulier kunt u zich direct als lid van Het Legioen aanmelden en officieel aan de club verbinden.