Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BABOVIC BIJ WEDSTRIJDSELECTIE VOOR DUEL MET HARKEMASE BOYS

Stefan Babovic zal aanstaande donderdag voor het eerst deel uitmaken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. De Rotterdammers nemen het dan in het toernooi om de KNVB beker op tegen Harkemase Boys. De Servische middenvelder zag zondagmiddag de wedstrijd tegen PSV nog vanaf de tribune. Babovic was maandagochtend wel een van de dertien spelers waarmee assistent-trainer Leon Vlemmings op het trainingsveld stond.


Op Varkenoord ontbraken de spelers die zondagmiddag in de basis startten tegen PSV. Die werkten in De Kuip individueel aan hun herstel. Naast Babovic deden onder meer ook de jeugdspelers Bart Schenkeveld, Stefan de Vrij en Luc Castaignos mee aan de groepstraining.



De drie talenten deden mee tijdens een passoefening en een positiespel, waarna zij de afsluitende partij vier tegen vier aan zich voorbij lieten gaan. Zij spelen dinsdag op Varkenoord met Feyenoord onder negentien de kleine klassieker tegen Ajax A1. Tijdens de afsluitende partijvorm schoot Roy Makaay overigens met scherp, wat zijn ploeg met verder Kevin Hofland, Georginio Wijnaldum, Kostas Lamprou en Babovic de winst bracht.