Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

CISSÉ MOET DUEL MET NAC WAARSCHIJNLIJK LATEN SCHIETEN

Sekou Cissé moet de wedstrijd van zondag tegen NAC Breda waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller kampt met een teenblessure en werd hier de afgelopen dagen op de club aan behandeld. Binnenkort zal hij een MRI-scan ondergaan om meer duidelijkheid te krijgen over de aard van de blessure. ‘Cissé zal zondag honderd procent zeker niet in de basis starten, maar er is een kleine kans dat hij wel op de bank kan beginnen’, zei Mario Been vrijdag.
Cissé kampt al langer met klachten aan zijn voet. In de afgelopen competitiewedstrijd tegen PSV speelde hij de eerste helft met een injectie, maar hij moest zich desondanks na rust laten vervangen. ‘Hij zegt zich nu tachtig tot 85 procent fit te voelen’, zei Been. ‘Maar ik wil alleen spelers die honderd procent fit zijn in de ploeg, ook naar de andere jongens toe.’

Darley is nog niet op tijd fit voor de wedstrijd van zondag. Het herstel van de doelman verloopt voorspoedig, maar hij is nog niet wedstrijdfit. ‘Hij zal binnenkort weer bij ons aan de deur kloppen’, aldus Been.