Fanshop
Fanshop

FEYENOORD SPEELT ONDER PROTEST IN BREDA

Feyenoord is zondagmiddag onder protest begonnen aan het eredivisieduel met NAC Breda. De Rotterdamse club weet zich in Breda niet gesteund door alle afgereisde Feyenoord-supporters. Een groot deel van de supportersschare besloot vanwege zeer slecht zicht op het speelveld in het uitvak de wedstrijd te boycotten en nog voor de aftrap terug te keren naar Rotterdam.

Feyenoord legde hierop contact met de KNVB om te onderzoeken of de wedstrijd op een later moment mét Feyenoord-supporters gespeeld zou kunnen worden, maar uitstel bleek niet mogelijk. Onder protest van de Rotterdamse club werd er uiteindelijk toch afgetrapt.

Het nieuwe gastenvak in het Rat Verlegh Stadion beleefde bij NAC Breda – Feyenoord zijn vuurdoop. Het vak voor uitsupporters werd recent verbouwd, waarbij de scheidingswanden voorzien werden van speciaal folie. Zondagmiddag bleek dit folie en de erboven geplaatste dubbele netten het zicht op het speelveld dusdanig te belemmeren, dat het volgen van de wedstrijd amper mogelijk bleek.

Een deel van de supportersschare koos er desondanks voor Feyenoord toch te steunen in Breda en betrad in de loop van de wedstrijd het gastenvak.