Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. In het achtste nummer van het jaar staat onder meer een dubbelinterview met Ron Vlaar en André Bahia. De verdedigers bespreken aan de hand van verschillende stellingen onder anderen het seizoen tot dusver en hun ambities. Verder in het nieuwe Feyenoord Magazine het eerste grote interview met Aleksandar Ignjatovic. De verdediger speelt sinds afgelopen zomer bij Feyenoord, maar kwam nog niet in een officiële wedstrijd in actie. Toch heeft hij alle vertrouwen in een goede afloop van zijn avontuur in Rotterdam.
Verder in het september-nummer: een reportage over de nieuwe samenwerking met Excelsior, het interview van de maand met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, een top tien van Feyenoord-families en een exclusief gesprek met oud-Feyenoorder Igor Korneev. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Uitgelicht, Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht.

Klik hier voor een preview van het magazine.