Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

DARLEY ZONDER PROBLEMEN TERUG OP GROEPSTRAINING

Darley heeft woensdagochtend zonder problemen de groepstraining hervat. De Braziliaanse doelman stond sinds de competitieopening tegen N.E.C. aan de kant met een knieblessure, waarvan hij inmiddels hersteld is. De voorbije weken werkte hij individueel aan zijn herstel, waarbij de belasting steeds verder werd opgevoerd.


Bij zijn terugkeer bij de groep kon Darley direct aan de bak. Samen met Erwin Mulder werd hij onder leiding van assistent-trainer Patrick Lodewijks onder vuur genomen door Roy Makaay, Kevin Hofland en Aleksandar Ignjatovic.



Het vijftal voegde zich nadien bij hun ploeggenoten op het andere veld van Varkenoord voor de afsluitende partijvormen op een klein veld. Rob van Dijk, Darley en Mulder rouleerden tijdens deze korte wedstrijden tussen de twee doelen. Nadat de reguliere training erop zat, werkten Darley en Mulder zich nog verder in het zweet. De doelmannen probeerden nog een half uur lang hun doel schoon te houden, terwijl onder meer Stefan Babovic herhaaldelijk plaats nam achter de bal.



Sekou Cissé en Karim El Ahmadi trainden woensdag nog apart van de groep. Het tweetal werd door hersteltrainer Marcel Cas aan een fysieke test onderworpen, die beiden goed hebben doorstaan. De aanvaller en middenvelder zullen donderdag weer aansluiten bij de groepstraining.