Fanshop
Fanshop

STEFAN DE VRIJ ZATERDAG BIJ WEDSTRIJDSELECTIE

Stefan de Vrij zit zaterdag bij de wedstrijdselectie voor het thuisduel met RKC Waalwijk. Mocht het tot een invalbeurt komen voor de verdediger van Feyenoord onder 19, dan betekent dit het officiële competitiedebuut voor hem. De Vrij kwam eerder al in actie in de bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys.
De Vrij speelde vrijdag in het partijspel op de afsluitende training in de beoogde basisopstelling, omdat Kelvin Leerdam ontbrak. De verdediger heeft lichte liesklachten en kreeg daarom rust van trainer Mario Been. Zaterdag zal hij desondanks gewoon kunnen spelen.

Darley zit zaterdag nog niet bij de wedstrijdselectie. De doelman hervatte deze week de groepstraining nadat hij volledig was hersteld van een knieblessure, maar zal maandag eerst wedstrijdritme opdoen bij Jong Feyenoord.

Sekou Cissé is hersteld van de voetblessure die hem de vorige wedstrijd tegen NAC Breda aan de kant hield. De aanvaller zal desondanks op de bank beginnen tegen RKC Waalwijk. ‘Ik kies voor Diego Biseswar’, zei Been vrijdag na de training. ‘Hij had donderdag last van zijn enkel, maar kan zaterdag starten. Ik vind dat hij het de afgelopen wedstrijden goed gedaan heeft.’