Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TRAININGSWEEK MET KLEINE PARTIJ AFGESLOTEN

Feyenoord heeft donderdagochtend onder een fel schijnende herfstzon de trainingsweek afgesloten. Trainer Mario Been kon vanwege interlandverplichtingen heel de week slechts over een beperkt aantal spelers beschikken. Donderdag waren dat in totaal acht veldspelers en de doelmannen Rob van Dijk en Darley, die het grootste deel van de ochtend met assistent-trainer Patrick Lodewijks apart van de groep trainden.


Been liet zijn spelers zich vlak voordat zij konden gaan genieten van een lang weekend vrij nog flink in het zweet werken. De oefenmeester zat er eerst tijdens een in toernooivorm afgewerkt positiespel kort op en was tijdens de afsluitende, kleine partijvorm ook nadrukkelijk aanwezig.



Met resultaat, want tijdens de laatste partijtjes twee tegen twee ging het er fel aan toe op Varkenoord. Been had zijn acht veldspelers verdeeld in twee ploegen van vier, die het om en om in tweetallen tegen elkaar opnamen. Het team bestaande uit de koppels Kevin Hofland/Luigi Bruins en Andwélé Slory/Ron Vlaar was hun tegenstander uiteindelijk met slechts één doelpunt verschil de baas.



De volgende groepstraining staat voor aanstaande maandag op het programma. Been en zijn spelers trainen dan om 10.30 uur op Varkenoord. In de loop van volgende week zullen ook de internationals zich weer melden in Rotterdam, zodat de selectie van Been in de aanloop naar het eredivisieduel van 18 oktober uit bij Sparta Rotterdam weer haar normale omvang aan zal nemen.