ZES FEYENOORDERS NAAR WK O/17

Zes spelers van Feyenoord zijn opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor spelers tot zeventien jaar. KNVB-coach Albert Stuivenberg stuurde een uitnodiging naar Mats van Huijgevoort, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Kevin Jansen, Luc Castaignos en Shabir Isoufi. Nygel Velder staat op de standby-lijst voor het toernooi in Nigeria.
Het WK-team onder 17 speelde vrijdag nog een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Zweden. Deze wedstrijd eindigde in een 4-4 gelijkspel. Feyenoorder Jansen maakte in de eerste minuut na rust het derde Nederlandse doelpunt.

De definitieve groep van 21 spelers vertrekt maandag 19 oktober naar Nigeria, waar van zaterdag 24 oktober tot en met zondag 15 november om de wereldtitel wordt gestreden.

De volgende 21 spelers maken deel uit van de selectie van het WK-team onder 17:

Doel: Stan Berrevoets (Ajax), Warner Hahn (Ajax), Patrick ter Mate (Vitesse/AGOVV).

Verdediging: Mats van Huijgevoort (Feyenoord), Dico Koppers (Ajax), Ruben Ligeon (Ajax), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Joël Veltman (Ajax), Maikel Verkoelen (PSV), Stefan de Vrij (Feyenoord).

Middenveld: Ouasim Bouy (Ajax), Kevin Jansen (Feyenoord), Zakarya Labyad (PSV), Adam Maher (AZ), Oguzhan Özyakup (Arsenal), Bryan Smeets (MVV).

Aanval: Tom Boere (Ajax), Luc Castaignos (Feyenoord), Shabir Isoufi (Feyenoord), Ola John (FC Twente/Heracles), Bob Schepers (Cambuur-Leeuwarden).