Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Cissé en El Ahmadi terug op trainingsveld

Sekou Cissé en Karim El Ahmadi hebben zich dinsdagochtend weer aangesloten bij de selectie van Feyenoord. De twee internationals kwamen afgelopen zaterdag uit voor respectievelijk Ivoorkust en Marokko en hervatten dinsdagochtend de groepstraining. Zowel Cissé als El Ahmadi trainde op Varkenoord volledig mee met de selectie van trainer Mario Been.


De oefenmeester kon nog niet over zijn volledige spelersgroep beschikken. Jon Dahl Tomasson, die zich afgelopen zaterdag met Denemarken kwalificeerde voor het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika, speelt woensdagavond nog een interland tegen het Hongarije van bondscoach en voormalig Feyenoord-trainer Erwin Koeman. Giovanni van Bronckhorst is na de trip met Oranje naar Australië inmiddels terug in Nederland, maar zal zich pas donderdag bij de spelersgroep voegen.



Georginio Wijnaldum, Leroy Fer en Diego Biseswar ontbraken dinsdag eveneens. Het drietal speelt dinsdagavond met Jong Oranje in de EK-kwalificatiepoule tegen de leeftijdsgenoten van Polen. Kelvin Leerdam was op zijn beurt afwezig op Varkenoord wegens ziekte.



Door alle afwezigen stond Been met in totaal slechts dertien spelers op het veld. Onder hen ook Stefan De Vrij, die onlangs tegen Harkemase Boys debuteerde in Feyenoord één. De verdediger neemt later deze maand met Oranje O/17 deel aan het Wereldkampioenschap in Nigeria.