Fanshop
Fanshop

Feyenoord praat bij met minder-valide supporters

Ongeveer veertig minder-valide seizoenkaarthouders en hun begeleiders hebben dinsdagavond in De Kuip overleg gevoerd met een delegatie van Feyenoord. Namens de club waren Bernard Gerritsma (Safety & Security Officier), Veerle Schrier (Hoofd Feyenoord Service & Tickets), André Lang (medewerker Ticketing) en Ton Strooband (Coördinator Supporterszaken) aanwezig om de supporters van vak Y3 en vak Z te woord te staan. De bijeenkomst was georganiseerd op initiatief van Feyenoord, naar aanleiding van verschillende op- een aanmerkingen die de club in de afgelopen maanden van minder-valide supporters had ontvangen.
Verschillende onderwerpen passeerden de revue. Zo werd onder andere gesproken over de medische verklaring waar Feyenoord aan het begin van het seizoen om had gevraagd, kwam de plaatsnummering ter sprake, werd het rookbeleid ter discussie gesteld en was er aandacht voor de Open Dag.

Zowel voor de supporters als voor de club was sprake van een bijzonder nuttige en leerzame avond. ‘Deze mensen behoeven natuurlijk wat extra aandacht en er zijn tal van zaken waarvan we als club onvoldoende kennis dragen of waar we gewoon niet aan denken. Daarom is het belangrijk dat we deze bijeenkomst hebben georganiseerd en dat het niet bij deze ene bijeenkomst blijft’, aldus Coördinator Supporterszaken Ton Strooband.