Fanshop
Fanshop

Voorspel de uitslag van Sparta Rotterdam – Feyenoord

Feyenoord reist zondag af naar Rotterdam-West in de wetenschap dat het op Het Kasteel tot en met de laatste minuut geconcentreerd zal moeten zijn. De ploeg van Rotterdam-Zuid ging tijdens de laatste twee edities namelijk in de slotfase onderuit tegen Sparta Rotterdam, dat beide keren in de loop van het duel steeds meer het schroom van zich afgooide.
Afgelopen seizoen was er voor de ploeg van toenmalig trainer Gertjan Verbeek de eerste helft lang geen vuiltje aan de lucht en leek het na een doelpunt van Leroy Fer in de veertigste minuut met een voorsprong de rust in te gaan. Arne Slot trok echter al voor de onderbreking de stand gelijk, waarna Sparta in de tweede helft bloed rook. Rydell Poepon haalde uiteindelijk drie minuten voor tijd de trekker over, waardoor Feyenoord net als een seizoen eerder tegen het einde van de wedstrijd tegen een nederlaag opliep: 2-1.

Wat wordt het deze keer? Voorspel nu de uitslag van Sparta Rotterdam tegen Feyenoord en wie weet win jij met je voetbalkennis. Heb je de uitslag goed voorspeld? Dan win je tot 70x je inleg!


Ik doe mee!