Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

In tegenstelling tot onderstaande berichtgeving zal vanwege opgelopen vertraging het nieuwe Feyenoord Magazine in de tweede helft van week 44 op de deurmatten vallen.

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het officiƫle clubmagazine vanaf het eind van deze maand voor het eerst in de winkel verkrijgbaar. In het negende nummer van het jaar vertelt Leo Beenhakker exclusief over zijn missie bij Feyenoord. De technisch directeur blikt terug op de afgelopen maanden en kijkt vol vuur vooruit naar de zware klus die hem te wachten staat.
Verder in het oktober/november-nummer: het eerste interview met de Servische aanwinst Stefan Babovic, een bezoek aan oud-Feyenoorder Ivan Nielsen in Kopenhagen, een bijzonder gesprek met pechvogel Jonathan De Guzman, elf kenners over Jon Dahl Tomasson, het interview van de maand met fysieke trainer Toine van de Goolberg en een reportage over de familie Mikkers, die de huisvesting van met name buitenlandse talenten verzorgt. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is vanaf eind deze maand in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Klik hier voor een preview van het magazine.