Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Vakantiedrukte rond trainingsveld

Feyenoord heeft donderdagochtend onder grote publieke belangstelling getraind. De groepstraining onder leiding van trainer Mario Been werd wegens de herfstvakantie druk bezocht door schoolkinderen. Zij zagen net als hun begeleiders dat Kelvin Leerdam wederom van de partij was op Varkenoord.


De verdediger hervatte woensdag de groepstraining, waarna het een dag later afwachten was hoe zijn lichaam op die inspanning zou reageren. Een vervelende reactie bleef uit, waardoor hij donderdag weer met de groep mee kon trainen. Leerdam stond enige tijd aan de kant met liesklachten en miste om die reden het eredivisieduel van afgelopen zondag met Sparta Rotterdam.



Been liet zijn spelers onder meer een tactische partijvorm afwerken, waarbij de oefenmeester zich al coachend tussen de spelers begaf. De oefensessie werd afgesloten met een reeks kleine en felle partijtjes, waarbij de doelen verdedigd werden door Rob van Dijk en Erwin Mulder. Darley stond op dat moment alweer onder de douche, nadat hij eerder op de ochtend al een keeperstraining had afgewerkt.



Nadat de groepstraining erop zat, werd door de tientallen kinderen de jacht op spelershandtekeningen geopend. Veel kinderen gingen ook met hun idolen op de foto, wat mooie plaatjes opleverde. Een deel van de jonge Feyenoord-supporters trok daarna naar De Kuip, waar zij een rondleiding door het stadion volgden en een bezoek brachten aan het Feyenoord Museum. Zo beleefden zij tijdens de herfstvakantie een Feyenoord-dag met alles erop en eraan.