Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord TV blikt vooruit naar duel met FC Den Bosch

Feyenoord hoopt dinsdagavond de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. Daarvoor moet eerstedivisionist FC Den Bosch worden verslagen. Feyenoord TV blikt dinsdag vooruit met Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay. Beide ploegen troffen elkaar al eens in de finale van het toernooi om de KNVB beker. In het clubprogramma is als opwarmer een kleine sfeerimpressie van de door de Rotterdammers gewonnen finale van 1991 te zien.

Daarnaast wordt er dinsdag uitvoerig stilgestaan bij Coen Moulijn. Het clubicoon was maandagmiddag in De Kuip het middelpunt van de belangstelling, toen op het voorplein een standbeeld van de begaafde linksbuiten van weleer werd onthuld. Het eerbetoon viel samen met de presentatie van een lijvige biografie van Moulijn. Feyenoord TV was hier net als vele Feyenoorders bij aanwezig en maakte een uitgebreide reportage tijdens de feestelijke middag.

FEYENOORD | TV wordt dagelijks uitgezonden op het voetbalkanaal Eredivisie Live om 19:05. De herhaling begint om 23:20 uur.