Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Stemming bestuurslid Stichting Continuïteit van start

Supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen kunnen met ingang van dinsdag (vandaag) hun stem uitbrengen op een mede-supporter die zitting zal nemen in de Stichting Continuïteit Feyenoord, een van de belangrijkste bestuursorganen binnen de club. Alleen met instemming van de Stichting Continuïteit Feyenoord kan de club besluiten nemen over bijvoorbeeld de naam van de club, de kernactiviteiten en de clubkleuren. Daarnaast bezit de Stichting Continuïteit Feyenoord wettelijke rechten als medeaandeelhouder, zoals het recht om de bestuurders van de club te benoemen en de jaarrekening vast te stellen.
Vijfentwintig supporters stelden zich kandidaat voor de functie. Het bestuur van Het Legioen nomineerde uiteindelijk vijf kandidaten: Gert Abma, Dries Crama, Ronald Jansen, Paul Kokkeler en Wouter Rijneveld. Op de website van Het Legioen stellen de kandidaten zich nader voor. Op diezelfde website kunnen supporters, mits lid van Het Legioen, een stem uitbrengen. Dat kan tot en met dinsdag 17 november. Direct daarna zal bekend gemaakt worden welke supporter de belangrijke functie gaat vervullen.

Feyenoord hoopt uiteraard dat zoveel mogelijk supporters van het stemrecht gebruik zullen maken. Nadat eerder Mark van Beek tot bestuurslid van Het Legioen werd gekozen is de nieuw te noemen bestuurder straks de tweede supporter die deel uitmaakt van een bestuursorgaan van de club.

Kijk op de website van Het Legioen voor meer informatie.