Fanshop
Fanshop

Feyenoord opent Feyenoord FanShop Online

Feyenoord heeft donderdag de nieuwe Feyenoord FanShop Online geopend. Hiervoor is de club een samenwerking aangegaan met 4Net Ecommerce, een betrouwbare en betrokken partner die 24 uur per dag klaar zal staan om álle Feyenoord-artikelen online aan te bieden en een goede afwikkeling rondom betaling en levering hiervan te verzorgen. In de Feyenoord FanShop Online is een volledig assortiment van Feyenoord-producten verkrijgbaar en hier zullen fanartikelen regelmatig als eerste te koop zijn.
Tevens zijn er wekelijks unieke acties in de nieuwe webshop. Klik hier om meteen een kijkje te nemen!

Vorige week werd Fulfilment XXL, de mailorderpartij achter de online winkel Feyenoord Megastore, failliet verklaard. Hoewel Feyenoord in juridische zin niet aansprakelijk is voor de door haar supporters geleden schade, voelt Feyenoord zich wel verantwoordelijk. Om die reden zal de club op alle mogelijke manieren proberen te zorgen dat supporter uiteindelijk niet de dupe worden van het faillissement van Fulfilment XXL. Op dit moment is een jurist de zaak en de mogelijkheden om gedupeerde supporters te compenseren aan het bekijken.

Omdat 4Net Ecommerce een nieuwe partner is, is zij niet verantwoordelijk voor problemen rondom uw eerdere bestelling in de Feyenoord Megastore. Daarom willen we u verzoeken uw eventuele vragen omtrent een bestelling van vóór 1 november te blijven indienen via het Feyenoord Reactieformulier.