Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuw telefoonnummer voor Service & Tickets

Feyenoord Service & Tickets is met ingang van maandag 9 november bereikbaar via het telefoonnummer 0900-1908. Supporters kunnen met al hun vragen terecht op dit centrale telefoonnummer, in plaats van via verschillende 010-nummers. De kosten voor het bellen zijn 15 cent per minuut, plus eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon.
Supporters die vanaf 9 november het nieuwe nummer bellen, komen terecht in een menu waardoor ze snel in verbinding kunnen komen met de juiste medewerker. Het nieuwe telefoonnummer heeft een onbeperkt aantal binnenkomende lijnen, dus is nooit in gesprek.

Supporters die een vraag hebben voor Service & Tickets wordt aangeraden eerst te kijken op Feyenoord.nl of hun vraag te stellen via het reactieformulier op deze website. Als het antwoord niet te vinden blijkt of u wilt een vraag liever persoonlijk stellen, dan kunt u bellen met het makkelijk te onthouden telefoonnummer 0900-1908, waarbij 1908 uiteraard verwijst naar het oprichtingsjaar van Feyenoord.