Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Guzman hervat deel groepstraining

Jonathan De Guzman heeft maandagochtend voor een deel deelgenomen aan de groepstraining. De aanvallende middenvelder deed aan het begin van de training mee tijdens een loopoefening en een pass- en trapoefening. Nadat trainer Mario Been de oefensessie vervolgde met een positiespel, ging De Guzman op het naastgelegen trainingsveld op Varkenoord verder aan de slag met fysieke trainer Toine van de Goolberg.


De Guzman raakte enkele weken geleden in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk geblesseerd aan zijn meniscus en werd nadien geopereerd aan zijn knie. De middenvelder kwam dit seizoen tot op heden tot negen competitiewedstrijden voor Feyenoord en scoorde daarin drie keer.



Diego Biseswar was op Varkenoord ook weer van de partij. De aanvaller was de voorbije week afwezig vanwege EK-kwalificatiewedstrijden met Jong Oranje tegen Jong Liechtenstein en Jong Spanje. Biseswar keerde eerder terug bij Feyenoord omdat hij geschorst is voor het duel met de Spanjaarden van komende dinsdag.



Erwin Mulder keerde eveneens terug na interlandverplichtingen. De doelman keepte afgelopen vrijdag een helft tijdens de oefenwedstrijd tussen het Nederlands beloftenelftal en Bayern München.



Stefan Babovic trainde ook weer volledig mee. De middenvelder moest afgelopen donderdag de groepstraining voortijdig staken na een botsing, maar werd maandag niet meer belemmerd door zijn bij de botsing opgelopen pijnlijke neus.