Fanshop
Fanshop

Zieke Slory ontbreekt tegen FC Utrecht

Andwélé Slory is er zondag in De Kuip niet bij tegen FC Utrecht. De aanvaller ligt al heel de week ziek op bed en is daardoor niet in staat te spelen tegen de Utrechters. Zijn plaats in de voorhoede wordt overgenomen door Diego Biseswar. De beschikbaarheid van Kevin Hofland is twijfelachtig. De centrale verdediger heeft last van zijn rug en bezocht om die reden vrijdag een specialist.
Jon Dahl Tomasson keert zondag naar alle waarschijnlijkheid terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De Deense aanvaller hervatte vrijdagochtend de groepstraining en lijkt hiermee op tijd hersteld van de bovenbeenblessure die hem de afgelopen week parten speelde. ‘Jon start op de bank’ , zei trainer Mario Been vrijdagmiddag. ‘Mits hij zaterdag geen reactie krijgt natuurlijk.’ Tomasson miste de afgelopen vier wedstrijden van Feyenoord vanwege een schorsing naar aanleiding van een rode kaart in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Naast Tomasson sloot ook Jonathan De Guzman vrijdagochtend aan bij de groepstraining. De aanvallende middenvelder speelde mee in de afsluitende partijvorm, maar het duel met FC Utrecht komt nog te vroeg voor hem. Been liet weten dat De Guzman, die de voorbije weken aan de kant stond met een knieblessure, eventueel aanstaande maandag zijn rentree maakt in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Ajax.