Voorspel de uitslag van ADO Den Haag - Feyenoord

Het vuur van ADO Den Haag tegen Feyenoord zat hem vorig seizoen overduidelijk in de tweede helft. Er was al meer dan een uur gespeeld, toen oud-Feyenoorder Timothy Derijck de 1-0 achter Rob van Dijk kopte. Het was het startsein voor een enerverend laatste halfuur. Feyenoord boog de achterstand binnen het kwartier om in een 1-2 voorsprong door twee doelpunten van Jon Dahl Tomasson. Tien minuten voor tijd leek Richard Knopper met een rake vrije trap roet in het eten te gooien, maar Roy Makaay stelde nog geen minuut later alsnog de zege veilig: 2-3.
Wat wordt het deze keer? Voorspel nu de uitslag van ADO Den Haag tegen Feyenoord en wie weet win jij met je voetbalkennis. Heb je de uitslag goed voorspeld? Dan win je tot 70x je inleg!