Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

El Ahmadi sluit aan bij groep

Karim El Ahmadi heeft woensdagochtend de groepstraining hervat. De middenvelder liet alleen een sprintoefening onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg aan zich voorbij gaan, maar trainde verder volledig mee met de selectie van trainer Mario Been. ‘Het ging goed, al ben ik wel wat moe’, zei El Ahmadi na afloop. De middenvelder stond de afgelopen weken aan de kant met een hamstringblessure.


Komende zaterdag neemt Feyenoord het in Friesland op tegen sc Heerenveen. Of El Ahmadi in het Abe Lenstra Stadion beschikbaar is voor Been, is volgens de middenvelder nog niet te zeggen. ‘Daar is het nog te vroeg voor’, zei hij. ‘Ik moet eerst afwachten of ik donderdag een reactie krijg en hoe ik het houd in een lange partij. Daarnaast is het natuurlijk de trainer die beslist.’



Been kon woensdagochtend ook Andwélé Slory weer begroeten op de training. De aanvaller moest afgelopen zondag tegen FC Groningen nog verstek laten gaan, maar deed op Varkenoord weer mee tijdens de afsluitende partijvorm.