Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Opel-dealer Eef en Huub keert terug als autosponsor Feyenoord

Opel keert per 1 januari 2010 terug als het automerk van Feyenoord. Namens Feyenoord ondertekenden algemeen directeur Eric Gudde en commercieel directeur Mark Koevermans hiertoe heden een contract, samen met Jacques en Willem van Gorp, directeuren/eigenaren van de Rotterdamse Opel-dealer Eef en Huub. Met Opel-dealer Eef en Huub kiest Feyenoord voor een vertrouwde partner. Eerder was het bedrijf al liefst 18 seizoenen lang een zeer solide autosponsor van de Rotterdamse club.
Opel-dealer Eef en Huub en Feyenoord gaan in eerste instantie een verbintenis aan voor de komende twee-en-een-half jaar. ‘We zijn ontzettend blij dat we Eef en Huub opnieuw als partner mogen verwelkomen’, aldus commercieel directeur Mark Koevermans. ‘Eerder hernieuwden we al de samenwerking met ASR en met PUMA, ook al partners waarmee we een historische band hebben. Feyenoord en Opel-dealer Eef en Huub hebben tussen 1984 en 2002 al zeer succesvol samengewerkt. Onze ervaring is dat je altijd op hen kan rekenen. Niet voor niets is het motto van het bedrijf: Voor de zekerheid.’

Jacques van Gorp, directeur Eef en Huub: “De combinatie van Feyenoord, Opel en Eef en Huub is voor de betreffende partijen altijd succesvol gebleken. De sterke ontwikkeling die Feyenoord momenteel doormaakt onder leiding van trainer Mario Been is in zekere zin vergelijkbaar met de positieve ontwikkelingen bij het merk Opel. De succesvolle modellen die Opel nu op de markt brengt, zoals de Opel Insignia (Auto van het Jaar 2009) en de gloednieuwe Opel Astra (op het ereschavot in de Europese Auto van het Jaar 2010-verkiezing) symboliseren het Nieuwe Opel. Dat sluit naadloos aan op het ‘Nieuwe Feyenoord’, zou ik willen stellen. In het kort: wij zijn trots op onze medewerkers, trots op Opel, trots op Rotterdam, trots op Feyenoord en trots op het feit dat wij weer de Official Car Supplier voor deze prachtige club mogen zijn.”