Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie wijkt uit naar kunstgras

De Feyenoord-selectie is voor de groepstraining van dinsdagochtend uitgeweken naar één van de kunstgrasvelden van RV&AV Overmaas. In verband met de vorst was het reguliere trainingsveld slecht bespeelbaar. Op het kunstgras trainden Tim de Cler en Kelvin Leerdam apart van de groep. De twee deden apart van elkaar verschillende loopoefeningen met hersteltrainer Marcel Cas en fysieke trainer Toine van de Goolberg. Doelman Darley, die herstellende is van een voetblessure, trainde afzonderlijk van de groep met keeperstrainer Patrick Lodewijks.
Voor de groep stond het grootste deel van de training in het teken van een trap- en passoefening, waarbij de spelers constant in beweging waren en ze de bal op hoge snelheid bij elkaar in moesten spelen. Deze oefening werd vooraf gegaan door een uitgebreide warming-up onder leiding van Van de Goolberg.



Karim El Ahmadi, Luigi Bruins en Andwélé Slory, die maandagavond alle drie in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior, lieten de oefensessie op het kunstgras aan zich voorbij gaan.



De training die voor woensdagochtend gepland stond is komen te vervallen. Dit betekent dat de eerstvolgende oefensessie van Feyenoord aanstaande donderdag plaats vindt. Deze training begint om 12:30 uur in het stadion en is vrij toegankelijk voor publiek.