Fanshop
Fanshop

Been, Vlemmings en Lodewijks in nieuwe Feyenoord Magazine

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het elfde en laatste nummer van het jaar komen Mario Been, Leon Vlemmings en Patrick Lodewijks uitgebreid aan het woord. De drie trainers bespreken de eerste seizoenshelft, hun samenwerking en de vooruitzichten voor het nieuwe jaar.
De redactie van Feyenoord Magazine reisde voor het eindejaarsnummer tevens af naar Barcelona, voor een ontmoeting met Dani Fernández. De verdediger werkt in zijn thuisland aan het herstel van zijn knieblessure en vertelt over de stappen die hij maakt in zijn revalidatie en de brandende ambitie die hij heeft om terug te keren op het veld.

Verder in het december/januarinummer van Feyenoord Magazine: een interview met weldoener en Feyenoord-supporter Sander de Kramer, een portret van voormalig Feyenoorder Lars Elstrup, vijf prominenten kijken terug op 2009 en vooruit naar 2010, een verslag van de bijzondere ontmoeting tussen Leo Beenhakker en Gheorghe Hagi en een kijkje in de keuken bij de totstandkoming van een trainingskamp. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast de columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Klik hier voor een preview van het magazine.