Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord-familie komt samen tijdens kerstborrel

Hoewel Feyenoord dit kalenderjaar nog twee wedstrijden speelt, hebben de selectie- en personeelsleden van de club woensdag alvast afscheid genomen van 2009 tijdens de kerstborrel. In de sportkantine van Varkenoord verzamelden spelers, stafleden, directie en alle overige werknemers van de club zich voor een gezellig samenzijn.
Algemeen directeur Eric Gudde sprak bij de opening van de borrel alle aanwezigen toe. Hij memoreerde hierbij het bewogen afgelopen jaar in zowel sportief als financieel opzicht, maar sprak ook zijn vertrouwen uit in de toekomst. Gudde sprak onder meer zijn waardering uit voor de inzet die de medewerkers van Feyenoord het afgelopen jaar aan de dag hadden gelegd, ondanks de slechte situatie waarin de club verkeerde.



Als symbolische blijk van dank grepen de directieleden en de overige leidinggevenden binnen de club de kerstborrel aan om de werknemers en spelers eigenhandig te voorzien van een hapje en een drankje.



Feyenoord TV maakte een reportage tijdens de kerstborrel en vroeg de aanwezigen onder meer naar hun wensen voor het nieuwe jaar. Het verslag zal aanstaande vrijdag te zien zijn in Feyenoord TV.