Fanshop
Fanshop

Zaterdag en dinsdag grote drukte verwacht bij Service & Tickets

Feyenoord verwacht aanstaande zaterdag voor de wedstrijd tegen Willem II grote drukte aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Vriendelijk wordt iedere bezoeker, die ook kaarten heeft gereserveerd voor de bekerwedstrijd tegen AZ op dinsdag 22 december, verzocht de kaarten voor dit bekerduel alvast op te halen bij het speciale afhaalloket tussen toegangspoort 52 en 53 aan de Olympiaweg (spoorzijde).
Dinsdag 22 december aanstaande bij de bekerwedstrijd tegen AZ wordt er enorme drukte verwacht aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Vriendelijk wordt iedereen, die kaarten voor deze wedstrijd heeft gereserveerd, verzocht de kaarten vóór de wedstrijddag al op te halen. De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 9:00 tot 21:00 uur.

Op dinsdag 22 december kunnen gereserveerde kaarten tot 17:00 uur bij de reguliere loketten worden opgehaald. Vanaf 17:15 uur dienen gereserveerde kaarten bij het speciale afhaalloket tussen toegangspoort 52 en 53 aan de Olympiaweg (spoorzijde) te worden afgehaald. Dit loket is tot 20:45 uur geopend.