Fanshop
Fanshop

Feyenoord zorgt voor vuurwerk bij jaarwisseling

Feyenoord brengt voor de viering van oud & nieuw voor het tweede jaar op rij een eigen siervuurwerkpakket op de markt. Het betreft een pakket waarbij veiligheid voorop staat. Alle artikelen zijn getest, gekwalificeerd en goedgekeurd door de overheid. Het familie-assortiment is bovendien voorzien van alle veiligheidsmaatregelen, waaronder een uitklapbasis onder elk artikel, een doos met stabiliteitplatform, een veiligheidsbril en een veiligheidslont. Bijzonder is dat de fonteinen en kometen in de clubkleuren van Feyenoord de meest uiteenlopende effecten laten zien.
Uiteraard geldt dat het Feyenoord-vuurwerk alleen mag worden afgestoken op oudejaarsdag vanaf 10:00 uur tot nieuwjaarsdag 02:00 uur en dus onder geen enkele voorwaarde mag worden meegenomen naar de wedstrijden. Het Feyenoord-vuurwerkpakket kost €49,95 en is de dagen voor de jaarwisseling te koop bij diverse vuurwerkdealers in Nederland.

Naast het reguliere vuurwerkpakket is nu al het Feyenoord-kindervuurwerkpakket verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops. Het kinderfeestpakket is voor €9,95 te koop en bevat onder meer knalerwten, sterretjes, partypoppers en nog veel meer.

Verkoopadressen voor het Feyenoord-vuurwerkpakket zijn te vinden op www.voetbalvuurwerk.nl.