Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord start voorbereiding tweede seizoenhelft

Feyenoord is maandagochtend op een winters Varkenoord de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen gestart. Trainer Mario Been kon tijdens de eerste groepstraining na de winterstop beschikken over een vrijwel volledige spelersgroep. Alleen Jonathan De Guzman, die een aangepast programma volgt, en de langdurig uitgeschakelde Dani Fernández ontbraken op het trainingsveld.


Onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg werd op het bevroren grasveld de vrieskou tegengegaan met een flinke looptraining. Ook Darley nam hieraan deel. De Braziliaanse doelverdediger stond aan het einde van de eerste helft van het seizoen nog aan de kant met een voetblessure.



Tim de Cler trainde tijdens het loopgedeelte apart van de groep met hersteltrainer Marcel Cas. De linkervleugelverdediger sloot zich wel aan bij de selectie van Been voor de afsluitende passoefening.



Fernández verblijft momenteel nog in Barcelona. De rechtervleugelverdediger revalideert in de Spaanse stad van een knieblessure en zal aanstaande donderdag terugkeren in Rotterdam. Fernández stapt komende vrijdag net als de rest van de selectie in het vliegtuig naar Turkije, waar Feyenoord een trainingskamp heeft belegd.