Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Dani Fernández traint voor het eerst weer bij Feyenoord

Dani Fernández heeft zaterdagmiddag voor het eerst sinds dat hij op 13 september 2009 geblesseerd raakte aan zijn knie weer met Feyenoord op het trainingsveld gestaan. De Spaanse verdediger, die in Alanya een geheel individueel programma afwerkt, werd onder handen genomen door fysiotherapeut René Dannenburg. Zijn inspanningen bleven beperkt tot verschillende rek-, strek- en balansoefeningen.


Fernández raakte in de uitwedstrijd tegen Willem II aan het begin van het seizoen geblesseerd aan de kruisband in zijn linkerknie. De afgelopen maanden verbleef hij in Barcelona, waar hij de eerste fase van zijn revalidatie afwerkte. Afgelopen donderdag keerde de Spanjaard terug in Nederland, waarna hij een dag later met de selectie afreisde naar Turkije.



De groepstraining stond zaterdagmiddag voor het grootste deel in het teken van een grote partij elf tegen elf. Mario Been wisselde gedurende de wedstrijd enkele malen de invulling van de basisploeg, die uiteindelijk met de winst ging strijken. Sigourney Bandjar moest kort voor het einde de wedstrijd staken, omdat hij last kreeg van kramp. Zondag staan er wederom twee trainingen op het programma voor de selectie.