Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord krijgt bezoek van gouverneur Alanya

Feyenoord heeft zaterdagmiddag tijdens de training bezoek gehad van de gouverneur van Alanya, Hulusi Dogan. De bestuurder van de provincie had een korte ontmoeting met teammanager Bas van Noortwijk. Dogan liet hem weten vereerd te zijn dat een grote club als Feyenoord Alanya heeft uitgekozen om een trainingskamp te beleggen.
De gouverneur overhandigde Van Noortwijk onder toeziend oog van een handvol fotografen en cameraploegen een doos baklava, een Turkse specialiteit, en één met bananen, die in de omgeving van Alanya veel verbouwd worden. ‘Deze brengen geluk’, lachte Dogan, die er op stond dat Van Noortwijk direct een hap zou nemen van één van de bananen.



De teammanager op zijn beurt stelde zeer tevreden te zijn over de omstandigheden waaronder Feyenoord het trainingskamp afwerkt en bedankte Dogan en de uitgebreide delegatie in zijn kielzog voor hun gastvrijheid. ‘Hopelijk brengen de bananen inderdaad geluk en gaan we een mooie tweede competitiehelft tegemoet’, zei Van Noortwijk, die Dogan als dank een Feyenoord-vaan gaf.



De ontmoeting tussen de twee werd besloten met een interview met Dogan en Van Noortwijk voor een televisiezender die in de hele provincie Alanya (ruim 200.000 inwoners) te zien is.