Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Fernández en Tomasson werken in zwembad aan herstel

Dani Fernández en Jon Dahl Tomasson hebben maandagmiddag in het zwembad van het spelershotel gewerkt aan het herstel van hun blessures. Fernández, die aan het revalideren is van een kruisbandblessure, deed dit samen met fysiotherapeut René Dannenburg. Tomasson, die kampt een lichte kneuzing, ging aquajoggen met fysiotherapeut en manueel therapeut Marijn Ewijk.
Fernández was eerder op de dag al uitgebreid aan het werk geweest met Dannenburg in de fitnessruimte van het spelershotel. ‘Ik ben natuurlijk nog lang niet honderd procent, maar naar omstandigheden voel ik me erg goed’, zei de Spanjaard. ‘Ik werk elke dag hard om weer helemaal fit te worden.’



Op het trainingsveld kwamen maandagmiddag drie spelers in actie. Stefan de Vrij en Bart Schenkeveld volgden een hersteltraining samen met revalidatietrainer Marcel Cas, terwijl Jonathan De Guzman een pittige conditietest van fysieke trainer Toine van de Goolberg onderging.



Een deel van de selectie trainde maandagmiddag individueel in het krachthonk van het spelershotel, terwijl zij zich daarna ontspanden in de verschillende jacuzzi’s en sauna’s. Giovanni van Bronckhorst koos voor een andere optie: hij liet zijn baard scheren bij de kapper van het hotel.