Fanshop
Fanshop

Al bijna duizend halve seizoenkaarten verkocht

De verkoop van de halve seizoenkaart blijkt een groot succes. Met nog ruim twee weken te gaan voordat Feyenoord tegen Ajax de eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft speelt, hebben al een kleine duizend supporters zich verzekerd van een plaats in De Kuip gedurende de ontknoping van het seizoen. Dat is nu al meer dan een verdubbeling ten opzichte van het totaal aantal verkochte halve seizoenkaarten in de winterstop van het vorige seizoen.
Het aanschaffen van een halve seizoenkaart is nog steeds mogelijk. Na de winterstop staan er met de Klassieker tegen Ajax en een week later de topper tegen AZ direct twee topduels op het programma. Daarnaast komt onder meer stadsgenoot Sparta Rotterdam nog op bezoek in De Kuip voor de enige stadsderby in het Nederlandse betaalde voetbal. Meer informatie over de halve seizoenkaart is hier te vinden.

Mede door de voorspoedige verkoop van de halve seizoenkaarten is de kans groot dat de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in een uitverkocht stadion gespeeld zal worden. Beide ploegen binden zondagmiddag 31 januari in De Kuip de strijd met elkaar aan en kaarten voor de kraker blijken in de losse verkoop populair. Doordat Ajax geen supporters meeneemt naar Rotterdam zijn er voor Feyenoord-supporters extra kaarten beschikbaar. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Meer informatie over de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Ajax en andere thuiswedstrijden is hier te vinden.