Fanshop
Fanshop

Dagboek talenten in Turkije (6)

Stefan de Vrij (17) en Bart Schenkeveld (18) maakten allebei dit seizoen hun debuut in Feyenoord één en zijn nu allebei voor het eerst op trainingskamp met de selectie. De twee talenten die afkomstig zijn van Varkenoord houden voor Feyenoord.nl om beurten een dagboek bij van hun belevenissen en indrukken. In deel VI (slot): Bart Schenkeveld. ‘Ik hoop dat de trainer een goed beeld van mij heeft.’
‘Gisteren ben ik op de training geblesseerd geraakt aan mijn enkel, doordat iemand er bovenop viel. Vanochtend tijdens de training had ik nog steeds veel pijn, daarom heeft verzorger Fred Zwang mijn enkel ingetapet voor de wedstrijd. Daarin kreeg ik weer een tackle te verduren, toen kreeg ik echt last.

Door die pijn heb ik voor mijn gevoel niet honderd procent kunnen geven in de wedstrijd. Natuurlijk baal ik daarvan. Deze wedstrijd was belangrijk met het oog op de komende wedstrijd tegen VVV. We zullen zien wie er dan speelt. Ik doe gewoon mijn best en dan zie ik wel waar het schip strandt, zo kijk ik er tegenaan.

Ik kijk er nu wel naar uit om morgen weer terug naar huis te gaan. Het is leuk om zo’n week bovenop elkaar te zitten, maar ik wil nu ook wel weer gewoon mijn eigen ding doen en goed slapen en eten.

Ik denk dat ik afgelopen week in ieder geval veel geleerd heb. Ik heb een paar mindere dagen gehad, maar bijvoorbeeld gisteren ging het op de training heel erg goed. Wat dat betreft zat er wel een stijgende lijn in mijn prestaties. Ik hoop dat de trainer een goed beeld van mij heeft gekregen.

Na vrijdag zijn we het weekend vrij, voordat we maandag weer in Nederland gaan trainen. Misschien ga ik tijdens onze vrije dagen even met vrienden wat drinken, daar kijk ik wel naar uit. Ook viert mijn vader zijn verjaardag, dus ik ga in ieder geval gezellige dingen met de familie doen.’